– Spiller som om det er mitt siste

– Spiller som om det er mitt siste


Den brasilianske stjernen Neymar sier at fotball-VM i Qatar kan bli hans siste verdensmesterskap.Neymar sier at Qatar-VM kan bli hans siste verdensmesterskap for Brasil. Foto: Jeremias Gonzalez / AP / NTBParis Saint-Germain-vingen har rukket å fylle 30 år og vil være 34 år når VM i USA, Canada og Mexico går av stabelen i 2026. Han fikk sin VM-debut for Brasil i mesterskapet på hjemmebane i 2014.– Jeg spiller som om det er det siste. Jeg spiller alltid hver kamp som om det er min siste, for du vet aldri hva som kan skje i morgen, sier Neymar til den brasilianske avisen Globo.– Kanskje spiller jeg ett til, kanskje ikke, fortsetter han.Landslagssjef Tite gir seg etter Qatar-VM, og trenerskiftet er noe Neymar har tatt med i betraktningen om fremtiden.– Jeg vet ikke om den nye treneren vil like meg. Jeg har allerede skapt mye historie med landslaget og jeg vil avslutte det bra, sier Neymar.Brasil er på forhånd tippet som en av favorittene til å vinne VM for første gang siden triumfen i Sør-Korea og Japan i 2002. I Qatar møter de Serbia, Sveits og Kamerun i gruppespillet.

Leave a Comment