JPS points flash flood warning for areas in Penang, Selangor, Johor, Pahang, KL and Sarawak

JPS points flash flood warning for areas in Penang, Selangor, Johor, Pahang, KL and Sarawak

Jabatan Pengairan dan Saliran below Kementrian Alam Sekitar dan Air launched an alert at 3pm earlier at this time on the opportunity of flash floods in a couple of areas round Malaysia.
The areas probably affected embrace Seberang Perai Utama, Seberang Perai Utama, Seberang Perai Utama Selatan and Timur Laut in Penang, Petaling and Klang in Selangor, Muar and Tangkak in Johor, Kuantan and Temerloh in Pahang, Samarahan and Kuching in Sarawak, and Kuala Lumpur.
A fast verify on social media additionally reveals netizens posting movies of flash floods taking place in Bangi, Selangor and Kulim, Kedah, although these areas usually are not within the JPS discover, so it simply proves that the climate and the capabilities of our drainage system to deal with the load may be unpredictable.
As at all times, attempt to keep away from affected areas if attainable, don’t attempt to pressure your manner by flooded areas as it would trigger appreciable harm to your automotive. Please additionally be sure to have Particular Perils insurance coverage protection add-on to your automobile so you might be coated in case your automotive will get caught and suffers flood harm.

Air mula naik di kawasan sekitar bangi. Hati-hati semua yang berada di sekitar sini!
Fikir KEMANUSIAAN, Fikir ISLAMIC RELIEF!#islamicreliefmalaysia #mySedekah #humanity #Emergency pic.twitter.com/sxRlCF6mf9
— Islamic Reduction Malaysia (@islamicreliefMY) November 11, 2022

Nakrey ayaq naik, kesian kereta babybooku kena redah air dalam pantang, dahla nama pun tak bagi lagi ???? pic.twitter.com/dTiwXeI1l2
— farahatunhawa (@_awee__) November 11, 2022

Allahhuakbar, tadi caught banjir kat sg merab dah habis pusing mana nak keluar pusing2 virtually 2 jam je cari jalan keluar kat bangi largely naik air padahal masuk tadi tak naik lagi air pic.twitter.com/gTQGR75k3w
— ruhida nasha (@shasha_rusli) November 11, 2022

Leave a Comment